GOTT NYTT ÅR!!!

Det önskar jag alla!!

Jäsiken vad jag har varit urusel på att skriva här...jag skyller på frånvaro från hemmet och att jag var illa tvungen att umgås med släkten=) Det är sant....Att datorn var med är en annan femma.

Såå, vad förväntar ni er av 2011?? Jag känner att det bara kan bli bättre=D Tänk, i sommar ska jag springa i slow motion på stranden med jätterunda och fasta bröst, getingmidja och ett hår som inte ligger på sniskan ens efter en hel daaaag på stranden. Visst låter det fantastiskt!!? Klart att det går! Men att springa i slow motion måste jag nog öva på....

Ha en snajsig kväll och håll för guds skull inte igen! Imorgon börjar allt på nytt ;P

Kallt? Oh Yes...

foto2245 (MMS)

Kallt? Oh Yes...


Fina granen:-)

foto2209 (MMS)

Fina granen:-)


Yeeaaah

Fasiken vad mitten av min dag sög idag!! Internet funkade inte, jag var så hungrig att jag inte orkade käka (mycket dåligt läge...) och sen tjatade min stackars 6-åring hål i huvudet på mig om att pynta och klä granen. Men nu är granjäkeln pyntad till MAX. Ser ut som en riktig taikongran (fattas bara blinkande belysning) men ungen är nöjd, jag får vara ifred med gott samvete och det luktar jul (gran) här hemma!

Internätet började nyss funka igen, thank god, och jag har varit hos bästaste Tesse på fika. Mycket fin avslutning på dagen. Imorgon ska lilla Mayla få spruta, bli vägd och mätt och jag ska få info om mat för bebbar. Jag ammar ju fullt ff men ska börja med lite gröt nu är det tänkt. Ja, jag ska inte börja käka gröt. Det är Mayla som ska introduceras för det verkliga livet nu. Skönt att se att hon blir större samtidigt som det går fasligt fort. Stort barn;mer frihet till mamma! Litet barn;mer mys till mamma. Jag föredrar det första alternativet. Jag gillar att de växer....

Nu ska jag skeda min make. By the way, jag ska handla julklapp till honom imorgon. Han har nu kommit med ett bättre förslag på julklapp än den förra torrbolleidén. Hah, han fick inte ens skjortor av sin mormor. Så tråkigt var det förslaget=P


Lugn i sinnet gott folk!

Mitt förra inlägg är inte grundat i händelser från mitt verkliga liv=) Bara funderingar kring ett hett ämne. Det kommer fler funderingar och även de kommer att vara mina tankar. No worries mates!!!


Julgodis och tankar kring otrohet

Jorå! Julgodis har det blivit=P Pyntat? Hrmrmmm.....eeeh...näääe...men jag sa väl att vi skulle göra det imorgon?? Räknas det om jag har tagit fram julskivan? Klart det gör! Jo, jag har påbörjat julpyntet=D

Just nu går jag runt med en del funderingar i huvudet. Mina tankar cirkulerar kring otrohet. Ett evigt ämne som poppar upp till höger och vänster och de allra flesta har en benhård attityd när det kommer till det. Fanskapet ska kastas ut illa kvickt vid ett sådant scenario!! Men vill man verkligen det när det väl kommer till kritan?? En annan tanke jag har är om det kan vara så att vi kanske inte är ämnade att ha en partner hela livet och att det är onaturligt? Jaa, jag tänker så eftersom det är så otroligt många som är otrogna. Kan det vara så att just otrohet är det mest naturliga?? Vi kanske skulle må bäst av att svira runt utan en fast partner?? Näe, det är inget jag själv går runt och önskar. Jag skulle i så fall trivas fantastiskt bra med att höra till den lite mer udda gruppen som håller sig till en=P

Men vart går gränsen för vad som kan kallas för otrohet?? Jag själv tycker att det är en väldigt individuell sak. För en del kan det vara blotta tanken på en annan medan andra t.o.m kan tycka att det är ok med one-night-stands.

Detta har även lett vidare till hur det kommer sig att fokus alltid ligger på idioten som bedrog? Har inte den (idioten) någon "rätt" att må dåligt?? Man kan väl begå misstag?? Min egen åsikt är att man kan begå misstag men man begår inte samma misstag flera gånger om. Då är det inte ett misstag längre...Men det är så jag ser på det nu. När jag väl ställs mot väggen så kanske jag inte kan stå för dessa ord längre. Vem vet? 

Nå? Har "idioten" rätt att må dåligt och bli tröstad för det?? Klart den ska må dåligt, tänker en del. Det är väl inte mer än rätt? Mmm...jag håller med. Men ska den få tröst, stöd och omsorg precis som den som blev bedragen?

Klurigt ämne detta! Men intressant...det finns ju såklart oändligt många fler infallsvinklar men jag hade inte tänkt skriva en bok om detta ämne just ikväll.
 
Givetvis är ni då välkomna att kommentera och dela med er av era erfarenheter och tankar=) Inga av era inlägg publiceras innan jag har läst dem. Så no worries att era tankar finns tillgängliga för den allmänna massan.



Pynta?

Men ska det vara så förbannat svårt att plocka fram julpynt??? Lådorna står framme, det är klart...men det ska ju sättas upp oxå. Jag hade bestämt mig för att det skulle fixas i eftermiddags när jag hade hämtat Manda. Men näääe....imorgon! Ja, då ska det bli av!

Nu är det åter dags för vårt årliga julmaraton. Lördag; fira jul med en del av släkten. Söndag; fira jul med en annan del av släkten. Innan jul: fira jul med en tredje del av släkten. Dessa olika delar är på min mans sida och de består av typ 3 personer. Världens minsta släkt har lyckats göra slut med varandra på flera håll och detta resulterar i tre jular. Sen har vi ju min släkt. Desto fler...men endast i två delar då mina föräldrar är skilda. Det tackar vi för! För att göra julen ännu lite mer twisted så har vi lyckats skaffa vårt första barn på annandagen. Jul, jul, jul, jul jul, kalas, några dagar ledigt, nyår, några dagar ledigt, kalas, kalas, kalas....vänta...ska inte vi bestämma över oss själva och hur vi vill fira? Skita i delade släkten och kringrännande?? Låter lätt va? Men jag tror att det här sättet är det allra lättaste faktiskt. Tänk att behöva förklara detta tankesätt för alla delar av släkten. Näe tack...

God jul. 

Mörkt...

Cheeses, vad mörkt det är ff!! Mayla och jag väntar på att bege oss ut i det kalla mörka på promenad. Ja, ni läste rätt; Minna är redan vaken, påklädd och har mumsat frulle. Klockan? Den är 8...men se nu inte detta som att jag har genomgått en radikal förändring eller att jag på något sätt accepterar att dottern vaknade kl.7. Det är en tillfällig företeelse helt grundad på tidsomställning. Nästa vecka är vi säkerligen i fas igen och då kommer Mayla vakna 9-9.30 igen. Som vanligt!! (fingers crossed!!)

Julen närmar sig! Jo, det är sant=D Men jag har inte fått tummen ur att julpynta än. Vart är jag på väg?? Jag har nästan alltid varit först med julpyntet. Men det är den här förjordade jetlagen som spelar mig ett spratt, återigen! Jag orkade bara inte igår. Vid kl.16 var jag jag så slut så ögonlocken hängde blytunga över mina blå. I detta läge var jag tvungen att sticka och handla oxå. Jag var som ett fyllo, med en sjukt gnällig 6-åring som skrek att jag var den elakaste som fanns. Lilla Mayla sov och sa därför ingenting. Nu ligger hon och snackar VÄLDIGT högljutt på golvet. Snackat har hon även gjort inatt....HÖGLJUTT!! Hon skriker så att tom Manda, som sover djupare än en björn om vintern, vaknar. Inte ens jag kan sova till detta snack. Men det ska det ju bli ändring på...(fingers crossed!

Snackemoster...
)

hawai'i in my mind...

Ja, nu har vi varit hemma två dygn. Fy, vad jag saknar Hawaii!! Det är samtidigt ganska skönt att vara hemma och inte bo i en resväska. Jag tror att det beror på att det nalkas jul nu och det hör ju till en av mina favvotider på året. Det är ju bara sååå mysigt!!

Eftersom vi alla gick upp kl.6 imorse så hann Jocke plocka ner allt julpynt från vår otroligt omoderna vind. Så i eftermiddag tänkte jag lulla runt med min jetlagade gröthjärna och pynta inför julen. Ja, det är lite sent men jag har haft bättre saker för mig you know; Hawaii.

Vad ska jag köpa i julklapp till min man?? Han önskar sig något så ofantligt fattigt som skjortor. Va??! Jag tänker inte köpa några skjortor...det kan hans mormor göra.

Nu ska jag klä på min fantastiskt bruna kropp (hehee), plocka upp Mayla och klä hennes söta, bleka kropp. Sen ska Jocke komma med bilen så vi brudar kan åka och shoppa lite. Manda hämtas kl.13 as usual!

Baj.


Maylas dop vid Maunawili falls.


Storasyster Manda döpte lillasyster Mayla.


Mayla med pappa.


Mayla Fiona Li


Amning innan avfärd.


Sunset Beach

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer min nya blogg där mina tankar kommer att finnas nedknåpade att skåda. Allt mellan himmel och jord! Det som poppar upp i mitt stilla sinne skriver jag här. Såväl vardagliga bestyr som funderingar kring livets ting. Häng med vetja!

RSS 2.0