Jul

Jag har alltid ÄÄÄLSKAT julen!! Jag tycker ff att det är fantastiskt härligt att plocka fram julgrejerna och komma i stämning under hela långa december. Men i år kom vi av oss lite. Dels pga att vi var på Hawaii när julgrejerna skulle fram. Så i år kom jag aldrig in i rätt mood...idag kände jag dessutom att va fasen! Vi drar utomlands nästa år=D (detta efter att vi träffat en polare som var till Thailand över jul och nyår...) I nästa sekund kom jag ihåg; jag går ju min sista termin nästa år och kommer förmodligen ha röven full av arbete så där lagom till jul...hmm...Året därpå kanske. Who knows?!

Mayla fick sin gröt idag igen och äntligen har hon fattat att den ska ätas och vara god. Mycket tack vare att hennes stora idol, Manda, matade henne. Då blev gröten fantastiskt rolig!!






Diet

Mmm, den känns riktigt bra ff och det har ju ändå gått hela TRE dagar!! Nu har jag endast 11 v och 4 dagar kvar=D OMG!! Tiden bara rinner iväg...

Man kan säga att jag har förvandlats till en kaloriprofessorö,för att uttrycka det milt. Jag räknar på ALLT och lägger till, drar bort och mixtrar med recept för att allt ska gå ihop. Kul är det faktiskt. Jag liksom faller ur de gamla gängorna och kommer på nya fiffiga recept.

Just nu sitter jag och stör mig nåt så förbannat på min högra lins! Den har liksom blivit helt suddig så jag ser bara med vänstra ögat och sitter och blundar med det högra. Det kanske är den där intressepilen som du precis sköt iväg som träffade mig i ögat....

Näe, inga fler intressanta historier för idag så godnatt! Nu ska jag skeda min prins<3

Lite bilder

Här kommer lite bilder från jul och nyår!

Så här kan det gå om man inte sköter sig....



Manda på skidor för första gången, hos farsan.



JAG på skidor för första gången sen...jag var liten.




Linnéa vill äta upp Mayla!!


Nyårsfin Manda


Nyårsfin Mayla



Nyårsfesten


Tjejerna fann en kompis=P


God grogg blev det även för mig

 
Mayla var oxå med, hela natten!

ÖF

Oh yes!! Här i parken finns det en Öppen Förskola. Den är öppen rätt ofta, om jag inte missminner mig...vilka tider det är har jag ingen som helst vetskap om. Jag har fått det berättat för mig men mitt minne är ju, som känt, mindre än en guldfisks. Jag skulle dock kunna ta reda på detta....det ligger ju bara ca 200 m härifrån=P

Det nya året har börjat galant! Med en hel del slapphet, lite rörlighet och ett inlett dietprogram! Mmm, ja ni läste rätt. Jag ska ge mig på det igen. LCHF tror jag ff på men det var lite krångligt för en tjej som mig. Nu är det viktklubb och motion som gäller! Hittills har jag hållt kalorierna i chakt och ändå kunnat unna mig lite choklad och vin. Den ni!!

Imorgon blir det träff med våra kära väninnor Vickan och Linnéa. Känns som att det var ett tag sen nu...ja, i torsdags var det sist och det är LÅNG tid! Vi har ingått ett gemensamt nyårslöfte. Vi ska nämligen inleda varje träff med en rask promenix på 40-60 minuter. Eftersom vi ses en hel del så kommer det ju bli en hel del promenerande. Ja, resten kan ni ju lista ut själva. Smala snärtor kommer vi vara till sommaren!!!

So long folks!

RSS 2.0